Over-ELCEE

 

ELCEE Group...

ELCEE Group, met het hoofdkantoor gevestigd in Dordrecht, is een internationale organisatie met bedrijven in Nederland, België, Duitsland, Polen, China en Scandinavië. ELCEE functioneert als industriële toeleverancier gericht op toegepaste engineering, kwaliteit en uitgekiende logistiek.

Met ruim 250 medewerkers bestaat de ELCEE Group uit 4 belangrijke business units: giet- & smeedwerk, lagertechniek, hijstechniek en bevestigingsmaterialen. Kernbegrippen zijn hierbij kwaliteit, ontwikkelen & verbeteren van nieuwe en bestaande producten op het gebied van functionaliteit, design en duurzaamheid.

We bestaan al meer dan 90 jaar (in 1923 is ELCEE Holland opgericht) en in de praktijk is gebleken dat wij een solide business partner zijn. Zo ontvangen wij jaarlijks de D&B 1 rating, wat staat voor hoogste kredietwaardigheid en minimaal risico op faillissement.

Door onze enorme groei zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s, die samen met ons ELCEE nog groter en internationaler kunnen maken.

Persoonlijk inwerkprogramma


Na ondertekening van je contract, aanmelden voor je pensioen en alle overige officiële handelingen is het tijd om kennis te maken met de rest van de organisatie. Uiteraard heb je tijdens je tweede gesprek al een rondje door het bedrijf gelopen om een eerste indruk op te doen, maar aan de hand van het smoelenboek kan je kijken welke collega’s op welke afdelingen werken en krijg je een goed beeld van je nieuwe collega’s.

De collega’s op de afdeling zijn al op de hoogte voordat je eerste werkdag begint, jij kan jezelf voorstellen aan de overige collega’s via een interne mail waarin je kan vertellen wie je bent, wat je nieuwe rol binnen het bedrijf is en eventuele informatie over je ervaringen, je gezin, etc.

Je krijgt een persoonlijk inwerkprogramma, hierin zal overzichtelijk worden weergegeven wat de verwachtingen van de eerste dagen zijn. Hierin zal een interne training van ons ERP-systeem ingepland staan en kan je eventueel een dag meewerken in het magazijn om te ervaren hoe onze goederenstroom verloopt in combinatie met de orders die er van je nieuwe afdeling uit het systeem komen rollen. Daarnaast staan er nog veel meer interessante uitdagingen gepland voor de eerste week.

Je buddy zal je de weg wijzen binnen de organisatie, vertelt je de praktische informatie over ELCEE en zal je nuttige tips geven die van belang zijn voor de nieuwe samenwerking.

Volg ons op LinkedIn of Facebook en blijf op steeds de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste vacatures.

Blijf op de hoogte!